Skip to content

Wat mij opvalt, bezighoudt en raakt…

Fête de la Nature

In het eerste weekend van september vindt het landelijke grassroots natuurfestival “Fête de la Nature” plaats i.s.m. IVN Natuureducatie.
Fête de la Nature wil mensen op een feestelijke, verrassende en laagdrempelige manier in contact brengen met de natuur in al haar diversiteit. Om zo een positieve verbinding met de natuur aan te gaan. Want waar je je mee verbonden voelt, daar ga je voor zorgen. Omdat mensen onlosmakelijk onderdeel zijn van de natuur, onderschrijf ik dit van harte!
Als eigenaar van ‘Humaniora Coaching’ doe ik op vrijdag 3 en zaterdag 4 september 2021 mee aan Fête de la Nature! (https://lnkd.in/esmwRmYy)
Ik bied 4 gratis natuurcoachsessies voor volwassenen aan, 2 per dag (11 en 15 uur), waarvan maximaal 1 per dag eventueel met hond.
Ik coach in en met de natuur, al dan niet samen met mijn hond Ayke.
We gaan dus naar buiten en om en nabij een uur wandelend op avontuur. Het gaat daarbij niet om de afstand die we afleggen, maar om het verwonderen, bewonderen en bewust worden. Voor wie er oog, oor, een neus en gevoel voor heeft, is de ons omringende flora en fauna een oase van schoonheid en blijheid die vraagt om trage aandacht. Laat je verrassen door de heilzame werking én de wijsheid van de natuur. Deze biedt namelijk prachtige metaforen of spiegelt jou, waardoor je iets leert over jezelf en je persoonlijk kan ontwikkelen. Maak ruimte voor ‘ik ben’ in plaats van ‘ik wil’…
Voor de liefhebber is er de mogelijkheid om gecoacht te worden met behulp van mijn hond (Animal Assisted Intervention).

Ouder bericht
Nieuwer bericht

Meer actueel

De lente-equinox

Het moment in het voorjaar waarop dag en nacht even lang zijn. Het licht krijgt vanaf nu de overhand en zal voor groei en bloei zorgen. Het vroege voorjaar laat zich al ontdekken!